Prodaja prenosnih računara

U ponudi Digital Azut imate veliki izbor prenosnih računara po povoljnim cenama. Za više informacija pišite nam na info@digital-azut.rs
Više

Web šabloni

Iz galerije internet šablona izberite šta Vam najviše odgovara, i javite nam se na info@digital-azut.rs. Svi internet šabloni su dolaze sa naprednim CMS-om, koji Vam omogućuje da svojim korisničkim nalogom sami uređujete svoju web stranicu na ugodan i jednostavan način.
Više

Web stranice

Atraktivan dizajn, precizna tehnička izvedba i struktura, propraćeni organizovanim timom koji deluje u skladu s Vašim željama i potrebama nudeći idejno rešenje, naš su primarni cilj. U izradi su jednostavne stranice prihvatljivih cena pa sve do složenih CMS rešenja za portale sigurni na pouzdanim i stabilnim serverima. Budite i Vi na vrhu rezultata pretraživanja na Google pretraživaču uz garanciju na uslugu i poštovanje dogovorenih rokova.


Seo

SEO optimizacija ili Search Engine Optimization (eng.) predstavlja različite metode i tehnike koje se primenjuju na web stranicu i izvan nje sa ciljem postizanja što više pozicije na pretraživačima kao što su Google, Bing, Yahoo itd. Ključne pojmove, stvaranje sadržaja i stvaranje linkova, uspešno za Vas odrađuje naš tim SEO stručnjaka.

Optimizacija

Svaka stranica biće izrađena pomoću metoda i paradigmi koje donose najbrže performanse i na taj način ostvariti uštedu u bandwidthu i procesorskom vremenu na serveru.

Programiranje

Programiranje web stranica vrši se individualno po meri i željama svakog pojedinog klijenta. Uz sugestivne savete stručnog tima, ponuđena aplikacija usklađena je Vašim potrebama i mogućnostima

Tehnička podrška

Izaberete li zahtevniju web stranicu ili jednostavniju statičnu verziju, mi smo dostupni za sve Vaše upite i za pomoć koja Vam je potrebna. Tehnička podrška sastoji se od tima ljudi koji će Vas u bilo kojoj situaciji informisati o Vašoj web stranici i takođe orijentisati u samostalnom daljem delovanju.